Ale!

Sydän Gua Sha -kampa eli fasciakampa – vihreä aventuriini 2-LAATU

15,00 

Varasto loppu

Sydänmallinen Gua Sha -kampa, alunperin kiinalainen kehonhuollon työkalu, on kehonhuollon tehokas pikkujättiäinen. Tällä työkalulla kehonhuolto on helppoa ja nautinnollista. Kampa kulkee kätevästi mukana ja voit käyttää sitä kesken työpäivän tai yhtä hyvin lämmittelyssä kuntosalilla tai kivunlievitykseen synnytyksessä.

2-laadun kammassa kiven hionta tai kääntöpuolen logo ei ole viimeistelyn osalta täysin priimaa, osassa 2.laadun kammoista itse kivi saattaa olla hieman liuskemaisempi. Nämä seikat eivät vaikuta kamman käyttöön.

Tilaa nyt, saat vahvistusviestissä linkit ohjeisiin, joita noudattamalla liikkuvuutesi nousee uudelle tasolle!

Kuvaus

Sydän gua sha -kampa

Minulta kysytään paljon, miten sydänkampa ja sormimalli eroavat toisistaan. Sydänkammalla saa mukavasti napattua esim. hartian lihaksen sydämen pyörylöiden väliin. Väli on riittävän pitkä, että voit myös ”kammata” lihaksia yhtäaikaa molemmin puolin selkärankaa. Sormimallilla puolestaan saa napattua ihoa kiinni kolmesta kohtaa, jos haluat liikutella/irrotella pintafasciaa. Kamman kärki on kuitenkin se tehokkain fascian irrotteluun, joten voisi sanoa, että sydänkampa ajaa saman asian kuin sormimalli, mutta on ehkä aavistuksen monipuolisempi.

Sydän gua sha -kammalla voi soveltaa tehtäväksi kaikkia tekniikoita, joita käytetään foamrollerin kanssa. Esim: Kevyet nopeat sivelyt pintafascialle, hitaat sivelyt kivuttomalla paineella syvemmälle kudoksiin, triggerpisteiden painaminen kamman terävällä kärjellä, tarttuneiden kalvojen irti hankaaminen niin, että iho pysyy kiven sormissa tai kärjessä kiinni. Sydänkampa sopii kaikille kehonosille, myös kasvojen alueelle (vältä ainoastaan imusolmukkeita).

Halutessasi voit kokeilla kaaputteluun myös luonnonöljyjä. Kivisen gua sha -kamman voit huoletta ottaa mukaan saunaan, mutta älä tiputa sitä laattalattialle! Viimevuosina kampa on löytänyt tiensä yhdeksi suomalaisten synnyttäjien luonnolliseksi kivunlievityskeinoksi. Penikkataudista kärsiville juoksijoille kampa on ollut todella hyvä apu: Kevyet nopeat sivelyt ennen lenkkiä ja hitaat syvemmät kaaputukset lenkin jälkeen.

Saatavilla myös ekologinen lahjapussi kammalle.

Lisätiedot:

Sydän gua sha -kampa on hiottua liuskekiveä,  vihreää aventuriiniä, joka on helppohoitoinen puolijalokivi. Käsittele kiveä varoen! Koska kivi on luonnonmateriaali jokainen kampa kivikerroksineen on yksilönsä omine värivivahteineen. Koossa ja värisävyssä on yksilöllisiä vaihteluita: pituus noin 10-11cm, leveys n. 5-6cm, paksuus n. 5mm. Kiven kääntöpuolella on kullan värinen MBody.info -logo. Sydän gua sha -kampa on paitsi loistava itse tarkoitukseen, eli fasciahuoltoon, myös erittäin kaunis esine.

Katso tästä video gua sha -kamman käytöstä kasvojen vapauttamiseen

Lisätiedot

Materiaali ja muoto

Oranssi muovi – sormet, Musta muovi – sormet, Ruusukvartsi – sormet, Vihreä aventuriini – sydän, Vihreä aventuriini – sormet, Vihreä aventuriini – sormet 2.laatu, Vihreä aventuriini – sydän 2.laatu

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.