Gua Sha -kampa eli fasciakampa – Musta kivi | Yhteistyötuote Kipukauppa

17,90 

Gua Sha -kampa, alunperin kiinalainen kehonhuollon työkalu, on kehonhuollon tehokas pikkujättiäinen. Tällä työkalulla kehonhuolto on helppoa ja nautinnollista. Kampa kulkee kätevästi mukana ja voit käyttää sitä kesken työpäivän tai yhtä hyvin lämmittelyssä kuntosalilla tai kivunlievitykseen.

Teen Kehonhuollon välineiden myynnissä kaupallista yhteistyötä kotimaisten laadukkaiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Mikäli haluat ostaa kamman, saan pienen komission ostamistasi tuotteista. Voit turvallisin mielin tutustua tuotteisiin. Pelkkä linkin klikkaaminen ei vaikuta mihinkään.

Ostamalla autat ylläpitämään maksuttomia kehonhuollon ohjeita mbody.info -sivustolla. Kiitos tuestasi!

Kuvaus

Kaupallinen yhteistyö: Kipukauppa

Gua sha -kampa

Gua Sha -kammalla saat mukavasti napattua ihon pinnasta kiinni kolmesta kohtaa, kun haluat liikutella/irrotella pintafasciaa. Kamman kärki on kuitenkin kaikista tehokkain osa faskian irrotteluun. Muistathan kuitenkin, että kipu ei kuulu asiaan.

Gua sha -kammalla voi soveltaa tehtäväksi kaikkia tekniikoita, joita käytetään foamrollerin kanssa. Esim: Kevyet nopeat sivelyt pintafascialle, hitaat sivelyt kivuttomalla paineella syvemmälle kudoksiin, triggerpisteiden painaminen kamman terävällä kärjellä, tarttuneiden kalvojen irti hankaaminen niin, että iho pysyy kiven sormissa tai kärjessä kiinni. Gua sha -kampa sopii kaikille kehonosille, myös kasvojen alueelle (vältä ainoastaan imusolmukkeita).

Halutessasi voit kokeilla kaaputteluun myös luonnonöljyjä. Kivisen gua sha -kamman voit huoletta ottaa mukaan saunaan, mutta älä tiputa sitä laattalattialle! Viimevuosina kampa on löytänyt tiensä yhdeksi suomalaisten synnyttäjien luonnolliseksi kivunlievityskeinoksi. Penikkataudista kärsiville juoksijoille kampa on ollut todella hyvä apu: Kevyet nopeat sivelyt ennen lenkkiä ja hitaat syvemmät kaaputukset lenkin jälkeen.

Lisätiedot:

Gua sha -kampa on hiottua mustaa kiveä, joka on helppohoitoinen. Käsittele kiveä kuitenkin varoen! Koska kivi on luonnonmateriaali jokainen kampa on yksilönsä omine värivivahteineen. Koossa ja värisävyssä voi olla pieniä yksilöllisiä vaihteluita: Mitat noin 5,2 x 10,2 cm. Gua sha -kampa on paitsi loistava itse tarkoitukseen, eli fasciahuoltoon, myös erittäin kaunis esine.

Katso tästä video gua sha -kamman käytöstä kasvojen vapauttamiseen

Lisätiedot

Materiaali ja muoto

Oranssi muovi – sormet, Musta muovi – sormet, Ruusukvartsi – sormet, Vihreä aventuriini – sydän, Vihreä aventuriini – sormet, Vihreä aventuriini – sormet 2.laatu, Vihreä aventuriini – sydän 2.laatu

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.