Gua Sha -kampa eli fasciakampa (sis. postikulut)

11,00 16,00 

Gua Sha -kampa on alunperin kiinalainen kehonhuollon työkalu. Länsimaisessa kehonhuollossa sillä kaavitaan ihoa/fasciaa sydämeen päin, jotta saadaan pintafascian alla olevat nesteet ja lymfakierto liikkeelle. Voimakkaammalla paineella voidaan käsitellä myös syvempiä fasciakerroksia.

Kammalla voi soveltaa tehtäväksi kaikkia tekniikoita, joita käytetään foamrollerin kanssa. Esim: Kevyet nopeat sivelyt pintafascialle, hitaat sivelyt kivuttomalla paineella syvemmälle kudoksiin, triggerpisteiden painaminen kamman terävällä kärjellä, tarttuneiden kalvojen irti hankaaminen niin, että iho pysyy kiven sormissa tai kärjessä kiinni. Kampa sopii kaikille kehonosille, myös kasvojen alueelle.

Halutessasi voit kokeilla kaaputteluun myös luonnonöljyjä. Kivisen kamman voi huoletta ottaa mukaan saunaan, mutta älä tiputa sitä laattalattialle! Viimevuosina Gua sha -kampa on löytänyt tiensä yhdeksi suomalaisten synnyttäjien luonnolliseksi kivunlievityskeinoksi. Penikkataudista kärsiville juoksijoille kampa on ollut todella hyvä apu: Kevyet nopeat sivelyt ennen lenkkiä ja hitaat syvemmät kaaputukset lenkin jälkeen.

Kampa toimitetaan kirjeluukusta suoraan kotiisi ilman toimituskuluja! Jos tilaat samalla jotain isompaa, laitan kamman samaan pakettiin.

Saatavilla myös ekologinen lahjapussi kammalle.

Lisätiedot:

Tällä hetkellä myynnissä oleva musta ja oranssi kampa ovat kovaa muovia. Kiviset kammat hiottua vihreää aventuriinia ja ruusukvartsia, jotka ovat helppohoitoisia puolijalokiviä. Jokainen luonnonkivi on yksilönsä ja kiviset kammat ovat käsin valmistettuja. Koossa ja värisävyssä on luonnostaan yksilöllisiä vaihteluita: pituus noin 10-11cm, leveys n. 5-6cm, paksuus n. 5mm.

 

Poista

Kuvaus

Gua Sha -kampa on hyvä lihaskalvokäsittelyyn. Blogitekstissäni lisää vinkkejä.

Katso tästä joulukalenterin video gua sha -kamman käytöstä sisäreisien lämmittelyssä. 10 sekunnissa tuli 20 cm liikkuvuutta!

Katso myös kouluttajani Jukka Harjun lyhyt video Gua Sha -kamman käytöstä:

 

 

 

Lisätiedot

Materiaali ja muoto

Oranssi muovi – sormet, Musta muovi – sormet, Ruusukvartsi – sormet, Vihreä aventuriini – sydän, Vihreä aventuriini – sormet, Vihreä aventuriini – sormet 2.laatu, Vihreä aventuriini – sydän 2.laatu

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...

  • tuplapallo sininen ja violetti

    Tuplapallo (sis. postikulut)

    21,00 
    Valitse vaihtoehdoista