Ale!

Gua Sha -kampa eli fasciakampa | Yhteistyötuote Aft-kauppa

Original price was: 7,90 €.Current price is: 7,11 €.

Tässä on kehonhuollon pikkujättiläinen, Gua Sha -kampa. Kaipaat varmasti lisää liikkuvuutta ja haluat eroon jumeista. Tämä kampa lunastaa lupauksensa, ja on todellakin uskomattoman monipuolinen pieni väline, joka vapauttaa kehosi fasciakerrokset ja tuo helpotusta kolotuksiin.

Mikäli haluat ostaa kamman, saan pienen komission ostamistasi tuotteista. Voit turvallisin mielin tutustua tuotteisiin. Pelkkä linkin klikkaaminen ei vaikuta mihinkään.

Ostamalla autat ylläpitämään maksuttomia kehonhuollon ohjeita mbody.info -sivustolla. Kiitos tuestasi!

Kun käytät alekoodia MBODY10, saat 10 % alennuksen kaupan normaalihinnoista.

Kaupallinen yhteistyö: Jukka Harjun AFT -kauppa.

Kuvaus

Kammalla voi soveltaa tehtäväksi kaikkia tekniikoita, joita käytetään foamrollerin kanssa. Esim: Kevyet nopeat sivelyt pintafascialle, hitaat sivelyt kivuttomalla paineella syvemmälle kudoksiin, triggerpisteiden painaminen kamman terävällä kärjellä, tarttuneiden kalvojen irti hankaaminen niin, että iho pysyy kiven sormissa tai kärjessä kiinni. Kampa sopii kaikille kehonosille, myös kasvojen alueelle (vältä ainoastaan imusolmukkeita). Katso ohjevideoita alempaa!

Halutessasi voit kokeilla gua sha -kammalla kaaputteluun myös luonnonöljyjä. Viimevuosina Gua sha -kampa on löytänyt tiensä yhdeksi suomalaisten synnyttäjien luonnolliseksi kivunlievityskeinoksi. Penikkataudista kärsiville juoksijoille kampa on ollut todella hyvä apu: Kevyet nopeat sivelyt ennen lenkkiä ja hitaat syvemmät kaaputukset lenkin jälkeen.

Saatavilla myös ekologinen lahjapussi kammalle.

Lisätiedot:

Kampa on hygieenistä kovaa muovia ja kestää loputtomiin. Se on myös helppo puhdistaa saippuavedellä. Kun kampoja ei yksittäispakata muoviin, olemme osaltamme mukana ilmastotalkoissa.

Koska haluamme välttää turhaa pakkausmateriaalia, kammat tulevat meille pahvilaatikoissa. Matkalla varastollemme kammat liikkuvat jonkin verran toisiaan vasten. Kamman muovipinta ei aina pysy korkeakiiltoisena, vaan pinta on mattamainen. Tämä ei vaikuta kamman käyttöön millään tavalla. Kampa on aina käyttämätön ja saat sen suoraan varastoltamme.

Katso tästä video gua sha -kamman käytöstä sisäreisien lämmittelyssä. 10 sekunnissa tuli 20 cm liikkuvuutta!

Katso myös muita gua sha –ohjeita YouTube-kanavaltani ja muista laittaa kanava tilaukseen.

 

 

 

 

Lisätiedot

Paino 0,040 kg (kilogramma)
Mitat 6 × 5 × 0,5 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...