Maria Svan, “kehottaja” ja valmentaja

Moi! Olen Maria, ”kehottaja”

Kaikki toimintani siis tähtää siihen, että sinulla olisi hyvä olla omassa kehossasi ja voisit asettua siihen turvallisesti elämään ja kokemaan elämääsi. Autan sinua löytämään kehosi ja arvostamaan sitä.

Päädyin kehonhuolon ja terveysliikunnan ammattilaiseksi, kun törmäsin laulu-urani varrella mitä erinäisimpiin jumeihin ja lukkoihin, kehossa, hengityksessä, ajatuksissa ja tunne-elämässäni. Opettelin monia laulajien, tanssijoiden ja näyttelijöiden suosimia somaattisia menetelmiä ja tekniikoita kehon jännitysten vapauttamiseksi.

Halusin sukeltaa vielä syvemmälle ja opiskelin psykoterapeuttisen keho- ja liiketyöskentelyn eli tanssi-liiketerapian ammattilaiseksi sekä kehonhuollon valmentajaksi, terveysliikunnan ohjaajaksi, huoltavan ja palauttavan harjoittelun valmentajaksi sekä voimavalmentajaksi. Kehonhuollon parissa olen täydennyskoulutusten kautta perehtynyt erityisesti omatoimiseen lihaskalvokäsittelyyn, keho-mielilajeihin sekä kehon epätasapainotilojen, liikkuvuuden ja liikekaavojen testauksiin. Olen myös toiminnallisen harjoittelun personal trainer, joka osaa huomioida tarpeesi kokonaisuutena ja kannustaa lempeyden kautta pieniin askeliin kohti tavoitettasi.

Laajennettuani ammattikenttää kehonhuollon ja liikunnan pariin myös lauluni sujuu nyt vapaammin kuin ikinä. Turhat jumit ja henkiset paineet ovat poistuneet, ja olen oppinut olemaan kehossani. Sitä myöden olen jatkanut laulamista italialaisten opettajieni johdolla, ja laulan aktiivisesti erilaisissa produktioissa ja konserteissa.

Elämän ei tarvitse olla kireyksien ja kipujen kanssa kärvistelyä ja selviytymistä. Vapaa hengitys ja keho ovat saavutettavissa olevia asioita, ja niistä on myös sinulla oikeus nauttia. Joskus solmut ottavat aikansa, kun niitä selvitetään. Et voi olla varma aukeavatko kaikki jumit tämän elämän aikana, mutta jos saat pientäkin helpotusta elämääsi, matka vapaampaan itseen on sen arvoinen.

Toimin pääasiassa verkossa, joten voit ottaa yhteyttä mistä vaan. Pääpalvelunani tuotan Kehonhuollon kirjastoon tunteja, joiden avulla voit pienin askelin lisätä kehosi huoltoa ja kehosi äärellä vietettyä aikaa. Digiyhteydet toimivat hyvin myös verkkovälinteisiin luentoihin tai yksilövalmennukseen.

Asun metsän keskellä itse rakennetussa ekopuutalossamme Kuoreveden Kolonkulmalla mieheni ja perheeni kanssa. Kolmen lapsen äitinä ymmärrän hyvin ruuhkavuosiarkea ja osaan auttaa raskauden jälkeiseen palautumisen ja pikkulapsiarjen tuomissa haasteissa. Muistathan, että kun sinä voit hyvin, myös perheesi voi hyvin.

Pyydettäessä tarjoan koulutus- ja työhyvinvointikeikkoja ympäri Suomen. Henkilökohtaisen valmennuksen ajat ovat kysyttyjä, koska prioirisoin aikaani perheelle ja riittävälle palautumiselle. Mikäli kaipaat henkilökohtaista ohjausta, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse. Autan sinua mielelläni parhaan kykyni mukaan, tai mikäli aikatauluni ei juuri siinä kohtaa anna periksi, ohjaan sinut eteenpäin ammattitaitoiselle kollegalle.

Annan paljon maksutonta tietoa ja vinkkejä blogissani, YouTube-kanavallani sekä Instagramissa ja Facebookissa. Ota kanavat seurantaan!

Mieluusti alan kanssasi myös kirjekaveriksi – Tilaa maksuton opas dynaamisiin venytyksiin 7 faskialinjalle, niin saat minulta jatkossa myös maksuttoman Kehotuskirjeen enemmän tai vähemmän säännöllisesti <3.

Yrittäjät jasenyritys

Terveisin, Maria

Keho on koti

maria.svan (ät) mbody.info
040 758 3528