Maria Svan MBodyn kehottaja

Hei! Olen Maria Svan, ”kehottaja”

Kaikki toimintani tähtää siihen, että sinulla olisi hyvä olla omassa kehossasi. Autan sinua löytämään kehosi ja arvostamaan omaa ääntäsi.

Päädyin kehonhuollon ammattilaiseksi, kun törmäsin laulu-urani varrella mitä erinäisimpiin jumeihin ja lukkoihin, kehossa, hengityksessä, ajatuksissa ja tunne-elämässäni. Opettelin monia eri somaattisia menetelmiä ja tekniikoita kehon jännitysten vapauttamiseksi.

Opiskelin psykoterapeuttisen keho- ja liiketyöskentelyn eli tanssi-liiketerapian ammattilaiseksi ja kehonhuollon valmentajaksi sekä terveysliikunnan ohjaajaksi lukuisissa koulutuksissa. Kehonhuollon parissa olen perehtynyt erityisesti omatoimiseen lihaskalvokäsittelyyn, keho-mielilajeihin sekä kehon epätasapainotilojen, liikkuvuuden ja liikekaavojen testauksiin.  Myös lauluni sujuu nyt vapaammin kuin ikinä. Turhat jumit ja henkiset paineet ovat poistuneet, kun olen oppinut olemaan kehossani.

Elämän ei tarvitse olla kireyksien ja kipujen kanssa kärvistelyä. Vapaa hengitys ja keho ovat saavutettavissa olevia asioita. Joskus solmut ottavat aikansa, kun niitä selvitetään. Et voi olla varma aukeavatko kaikki jumit tämän elämän aikana, mutta jos saat pientäkin helpotusta elämääsi, matka vapaampaan itseen on sen arvoinen.

Toimin pääasiassa verkossa, joten voit ottaa yhteyttä mistä vaan. Asun metsän keskellä vasta valmistuneessa ekopuutalossamme Kuoreveden Kolonkulmalla mieheni ja pienten lasteni kanssa. Digiyhteydet toimivat hyvin myös verkkovälinteisiin luentoihin tai yksilövalmennukseen.

Pyydettäessä tarjoan koulutus- ja työhyvinvointikeikkoja ympäri Suomen.

Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse. Autan sinua mielelläni parhaan kykyni mukaan!

Yrittäjät jasenyritys

T. Maria Svan

maria.svan (ät) mbody.info
040 758 3528