Gua Sha -kammat ja triggerpallot

Näytetään kaikki 15 tulosta

Näytetään kaikki 15 tulosta

Tilaa tältä sivulta itsellesi sopivin hierontapallo tai Gua sha -kampa eli fasciakampa. Edullisimmin saat ne osana fasciapakettia!

Hierontapallolla (rakkaalla lapsella) on monta nimeä: triggerpallo, lacrossepallo, fasciapallo, jumipallo. Kehonhuollon kaupan hierontapallojen valikoimasta löydät jämäkät ja kovat, silikonisen yksittäisen pallon tai tuplapallon. Nämä pallot pureutuvat huomattavasti syvemmälle kuin perinteinen nystyräpallo. Lue alempaa lisää hierontapallojen eroista.

Gua sha -kammat eli faskiakammat. Mikä kampa olisi paras?

Huom! Emme yksittäispakkaa gua sha -kampaa muoviin, koska haluamme välttää turhaa pakkausmateriaalia. Muovikammat tulevat meille pahvilaatikoissa ja matkalla varastollemme ne saattaavat liikkua jonkin verran toisiaan vasten.

Muovisen gua sha -kamman pinta ei näin aina pysy korkeakiiltoisena, vaan pinta voi olla mattamainen. Tämä ei vaikuta gua sha kamman käyttöön millään tavalla. Faskiakampa on aina käyttämätön ja saat sen suoraan varastoltamme.

Jos mietit onko kivinen vai muovinen gua sha -kampa sinulle parempi, tässä muutama ero:
– Muovinen faskiakampa on kestävin ja edullisin vaihtoehto ja sopii helpon puhdistettavuutensa vuoksi parhaiten sellaiseen käyttöön, jossa kampaa käytetään esim. urheilujoukkueen tai usean hierojan asiaakaan kesken. Muovi kampa myös liukuu iholla aavistuksen sutjakkaammin.
– Kivinen faskiakampa puolestaan on tunnultaan enemmän luxusversio. Kivistä gua sha -kampaa tulee käsitellä varoen. Vaikka kivi on materiaalina kova ja kestävä, ohueksi muotoiltuna gua sha -kampa saattaa rikkoontua pudotessaan. Kivisen faskiakamman ehdottomasti paras puoli on lämmönjohtavuus. Kivikampa imee itseensä kehon lämmön ja tuntuu hetken käytön jälkeen kuin toisen ihmisen kädeltä. Kivikamman voit halutessasi ennen käsittelyä myös viilentää jääkaapissa, tai lämmittää lämpimällä vedellä.

Triggerpallo eli faskiapallo ja tuplapallo – mitä eroa näillä on?

Triggerpalloa eli faskiapalloa käytettäessä tuntuma on tuplapalloa napakampi. Koska yksittäisen pallon kanssa kehosi paino jakaantuu pienemmälle alueelle, pallo pureutuu syvemmälle. Yksittäinen pallo on todella tehokas itsehierontaan myös seinää vasten. Sen sijaan lattialla käytettynä tulee sen kanssa käyttää malttia.

Tuplapallo puolestaan on hieman kuin yksittäisen pallon ja pienen foam rollerin välimuoto. Koska siinä on kaksi palloa kiinni toisissaan, sen liike on edes-takaisinsuuntaan. Yksittäinen pallo pyörii kaikkiin suuntiin ja voi olla hieman hankalampi hallita, mutta toisaalta hallittuna ketterämpi liikkumaan joka suuntaan. Tuplapallo on vakautensa ja hieman lempeämmän tatsinsa ansiosta helpompi väline lattialla tehtävään itsehierontaan.

Kumpi hierontapallo on parempi? Tuplapallo vai triggerpallo?

Kuten ylempää luit, pallot ovat käytössä hieman erilaiset. Jos pitäisi valita vain toinen palloista, lähtisin purkamaan valintaa siitä, että onko sinulla ennestään foam roller. Jos foam roller löytyy, silloin yksittäinen pallo voi olla tuplaa tärkeämpi hankinta. Jos sinulla ei ole foam rolleria, tuplapallo on silloin sinulle hierontapalloista se monipuolisin valinta.

==> Koska pallot soveltuvat ketteryytensä ja pureutuvuutensa ansiosta hieman eri tavoin eri lihasten hierontaan, suosittelen ilman muuta hankkimaan sekä triggerpallon että tuplapallon.

Tällöin hyvä valinta on faskiapaketti, jossa saat samalla gua sha -kamman. Kehonhuollonkaupan tuotepaketeista löydät myös putkirullat varustettuna näillä kolmella pienvälineellä.

Valitse sinua eniten miellyttävä vaihtoehto, tai tilaa kerralla koko paketti!