LOPPUUNMYYNTI -tarjoukset

Näytetään kaikki 8 tulosta

Näytetään kaikki 8 tulosta

Tilaa tältä sivulta itsellesi sopivin Gua sha -kampa eli fasciakampa.

Huom! Emme yksittäispakkaa gua sha -kampaa muoviin, koska haluamme välttää turhaa pakkausmateriaalia. Muovikammat tulevat meille pahvilaatikoissa ja matkalla varastollemme ne saattaavat liikkua jonkin verran toisiaan vasten.

Gua sha -kammat eli faskiakammat. Mikä kampa olisi paras?

Muovisen gua sha -kamman pinta ei näin aina pysy korkeakiiltoisena, vaan pinta voi olla mattamainen. Tämä ei vaikuta gua sha kamman käyttöön millään tavalla. Faskiakampa on aina käyttämätön ja saat sen suoraan varastoltamme.

Jos mietit onko kivinen vai muovinen gua sha -kampa sinulle parempi, tässä muutama ero:

– Muovinen faskiakampa on kestävin ja edullisin vaihtoehto ja sopii helpon puhdistettavuutensa vuoksi parhaiten sellaiseen käyttöön, jossa kampaa käytetään esim. urheilujoukkueen tai usean hierojan asiaakaan kesken. Muovi kampa myös liukuu iholla aavistuksen sutjakkaammin.
– Kivinen faskiakampa puolestaan on tunnultaan enemmän luxusversio. Kivistä gua sha -kampaa tulee käsitellä varoen. Vaikka kivi on materiaalina kova ja kestävä, ohueksi muotoiltuna gua sha -kampa saattaa rikkoontua pudotessaan. Kivisen faskiakamman ehdottomasti paras puoli on lämmönjohtavuus. Kivikampa imee itseensä kehon lämmön ja tuntuu hetken käytön jälkeen kuin toisen ihmisen kädeltä. Kivikamman voit halutessasi ennen käsittelyä myös viilentää jääkaapissa, tai lämmittää lämpimällä vedellä.

Valitse sinua eniten miellyttävä vaihtoehto, tai tilaa kerralla valikoimapaketti!