Gua sha -kammat eli fasciakammat ja triggerpallot

Näytetään kaikki 5 tulosta

Näytetään kaikki 5 tulosta

Kaupallinen yhteistyö: Foamroller.fi / Natural Bootcamp Oy – Tilaa itsellesi sopivin Gua sha -kampa eli fasciakampa, triggerpallo eli fasciapallo ja tuplapallo tai kaikki kerralla!

Gua sha -kampa eli faskikampa – tehokas kehonhuollon pikkujättiläinen

Gua sha -kamman pinta ei aina pysy korkeakiiltoisena, vaan pinta voi olla mattamainen, koska kampoja ei yksittäispakata muoviin. Tämä ei vaikuta gua sha -kamman käyttöön millään tavalla. Faskiakampa on aina käyttämätön.

– Muovinen faskiakampa on kestävin ja edullisin vaihtoehto ja sopii helpon puhdistettavuutensa vuoksi parhaiten sellaiseen käyttöön, jossa kampaa käytetään esim. urheilujoukkueen tai usean hierojan asiaakaan kesken. Muovi kampa myös liukuu iholla aavistuksen sutjakkaammin.

Triggerpallo eli faskiapallo ja tuplapallo – mitä eroa näillä on?

Hierontapallolla (rakkaalla lapsella) on monta nimeä: triggerpallo, lacrossepallo, fasciapallo, jumipallo. Kehonhuollon kaupan hierontapallojen valikoimasta löydät jämäkät ja kovat, silikonisen yksittäisen pallon tai tuplapallon. Nämä pallot pureutuvat huomattavasti syvemmälle kuin perinteinen nystyräpallo. Lue alempaa lisää hierontapallojen eroista.

Triggerpalloa eli faskiapalloa käytettäessä tuntuma on tuplapalloa napakampi. Koska yksittäisen pallon kanssa kehosi paino jakaantuu pienemmälle alueelle, pallo pureutuu syvemmälle. Yksittäinen pallo on todella tehokas itsehierontaan myös seinää vasten. Sen sijaan lattialla käytettynä tulee sen kanssa käyttää malttia.

Tuplapallo puolestaan on hieman kuin yksittäisen pallon ja pienen foam rollerin välimuoto. Koska siinä on kaksi palloa kiinni toisissaan, sen liike on edes-takaisinsuuntaan. Yksittäinen pallo pyörii kaikkiin suuntiin ja voi olla hieman hankalampi hallita, mutta toisaalta hallittuna ketterämpi liikkumaan joka suuntaan. Tuplapallo on vakautensa ja hieman lempeämmän tatsinsa ansiosta helpompi väline lattialla tehtävään itsehierontaan.

Kumpi hierontapallo on parempi? Tuplapallo vai triggerpallo?

Kuten ylempää luit, pallot ovat käytössä hieman erilaiset. Jos pitäisi valita vain toinen palloista, lähtisin purkamaan valintaa siitä, että onko sinulla ennestään foam roller. Jos foam roller löytyy, silloin yksittäinen pallo voi olla tuplaa tärkeämpi hankinta. Jos sinulla ei ole foam rolleria, tuplapallo on silloin sinulle hierontapalloista se monipuolisin valinta.

==> Koska pallot soveltuvat ketteryytensä ja pureutuvuutensa ansiosta hieman eri tavoin eri lihasten hierontaan, suosittelen ilman muuta hankkimaan sekä triggerpallon että tuplapallon.

Tällöin hyvä valinta on faskiapaketti, jossa saat samalla gua sha -kamman. Kehonhuollonkaupan tuotepaketeista löydät myös putkirullat varustettuna näillä kolmella pienvälineellä.

Teen jatkossa kehonhuollon välineiden osalta kaupallista yhteistyötä Jukka Harjun Aft-kaupan / Anatomic Functional Training oy:n kanssa.

Mikäli haluat ostaa kehonhuollonvälineitä ja siirryt alla olevasta palkista ostoksille, saan pienen komission ostamistasi tuotteista. Voit rauhassa ja hyvillä mielin tutustua tuotteisiin. Pelkkä linkin klikkaaminen ei vaikuta mihinkään.

Komissioilla autat ylläpitämään maksuttomia kehonhuollon ohjeita mbody.info -sivustolla. Kiitos tuestasi!

Käytä kassalla koodia MBODY10 niin saat 10% alennuksen.