Voimakuminauhat | Yhteistyötuote Fitbalance

Kuvaus

Voimakuminauhat ovat erinomainen lisä väline kuntosaliharjoitteluun tai vain päivittäiseen kehonhuoltoon. Joustavat ja kestävät voimakuminauhat ovat täydellinen kumppani matkallasi kohti vahvempaa ja notkeampaa kehoa.

Voimakuminauha on ihanteellinen harjoitusväline, joka tarjoaa vastusta monipuolisesti eri liikkeissä. Olitpa aloittelija tai kokenut kuntoilija, voimakuminauhat soveltuvat kaikille tasoille. Voit valita eri vastustason ja siten säätää harjoitustasi tarpeittesi mukaan ja edetä vahvistumisessa.

Voimakuminaut on yleensä valmistettu luonnonkumista eli latexista, joka säilyttää joustavuutensa ja kimmoisuutensa pitkään, ja jota voit huoletta myös huuhdella veden kera.

Voimakuminauhojen avulla voit monipuolistaa harjoitteluasi ja kohdistaa lihastyöskentelyn eri osa-alueille. Voit käyttää niitä esimerkiksi kyykkyjen, punnerrusten, vatsalihasliikkeiden ja venytysten tukena. Voimakuminauhoilla harjoittelu vahvistaa lihaksia, parantaa kestävyyttä ja edistää kehonhallintaa.

Katso myös alin video, jossa äitini harjoittelee leuanvetoja ensin ilman kuminauhaa ja sen jälkeen kuminauha-avusteisesti. Avuksi riittä yleensä joko yksi leveämpi kuminauha, tai pari ohuempaa.

Tässä video-ohjeet sekä pakaroiden että lonkankoukistajien vahvistamiseen voimakuminauhalla

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.