Minikuminauhat | Yhteistyötuote Kipukauppa

19,90 

Kuvaus

Minikuminauhat, kompaktit voimaharjoittelun mestarit.

Setti sisältää viisi minikuminauhaa, joiden ympärysmitta on 60 cm.

Nämä pienet mutta tehokkaat kuminauhat tuovat monipuolisuutta harjoitteluusi ja tekevät kehon vahvistamisesta ja muokkaamisesta entistäkin kätevämpää.

Minikuminauhat ovat täydellinen kumppani, kun haluat kohdistaa harjoittelusi tiettyihin lihasryhmiin tai lisätä vastusta monipuolisesti eri liikkeissä. Ne tarjoavat hellävaraista vastusta, joka on ihanteellinen kehonhuoltoon, fysioterapiaan tai kuntosaliharjoitteluun. Valittavana on eri vastustasot, joten voit helposti säätää harjoitustasi oman taitotasosi ja voimakkuutesi mukaan.

Valmistettu korkealaatuisesta luonnonkumista, kestäviä ja joustavia. Pienestä koostaan huolimatta minikuminauhat tarjoavat vankkaa vastusta ilman, että joutuisit uhraamaan laadusta. Nämä kuminauhat sopivat erinomaisesti kotiharjoitteluun, matkalle mukaan otettavaksi tai vaikka toimistossa lyhyiden taukojen aikana tapahtuvaan lihashuoltoon.

Minikuminauhoilla harjoittelu on tehokasta ja monipuolista.

Voit käyttää minikuminauhoja esimerkiksi reiden, pakaran, käsivarsien ja olkapäiden vahvistamiseen. Lisäksi ne soveltuvat erinomaisesti lämmittelyyn ennen pääharjoitusta tai jäähdyttelyyn sen jälkeen. Pienen kokonsa ansiosta voit helposti lisätä ne päivittäiseen harjoittelurutiiniisi ilman suurta vaivaa.

Minikuminauha sopii mainiosti mm. kaikenlaiseen jalka- ja pakaratreeniin. Sitä voi käyttää lämmittelyyn, voimaharjoitteluun ja kuntoiluun. Kuminauha on myös hyvä apu vaurioituneiden lihasten, esim. venähtäneen takareiden, turvalliseen kuntoutukseen.

Minikuminauha on kätevä myös liikkeellä tai reissussa ollessa, koska se menee pieneen tilaan, eikä paina paljoakaan työlaukussa, treenikassissa tai matkalaukussa. Voit hyödyntää erilaisia ympäristöjä, vain mielikuvitus on näissä treeneissä rajana.

Täältä löydät ohjeet säären ulkosyrjän venyttämiseen, joka on tärkeää esim. jalkaholvin ongelmien yhteydessä.

Alla myös video-ohje syvien pakaralihasten herättelyyn minikuminauhan avulla.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.