Hengitä oikein ja säätele stressiä -verkkokurssi

84,00 

4 viikon harjoitusohjelma syvempään hengitykseen ja parempaan länsäoloon. Ilmoittaudu nyt!

Kuvaus

Mitä ja millä äänensävyllä mielesi puhuu kehollesi? Kuunteletko kehoasi ja hengitystäsi? Entäpä, seuraatko ja luotatko sisäiseen ääneesi, vai hukkuuko se helposti maailman melskeeseen tai toisten ihmisten ääniä kohdatessaan? Asutko kehoasi vai päätäsi?

Tämä kurssi on suunnattu sinulle, joka haluat oppia hengittämään syvemmin. Niin, että elämä on helppo ottaa vastaan ilman, että vene liiaksi keikkuu. Sinulle, joka haluat oppia arvostaa tuntemuksiasi enemmän. Oppia hyväksymään niin kipua, kireyttä ja mahdollisia ahdistuksen tunteita kuin olemaan läsnä ilolle ja onnelle tässä hetkessä. Oppia järkeilyn sijaan luottamaan hengitykseen ja kehon kuunteluun päätöksiä tehdessäsi. Löytää itsesi kehosi kautta, entistä syvemmin.
Kurssi ei kuitenkaan sovi sinulle, jos et ole valmis harjoittelemaan. Jotta voit saada positiivisen muutoksen aikaiseksi, sinun on sitouduttava tekemään kurssin harjoitukset! Tarkoitus nimittäin on, että kun olet tehnyt kurssin harjoituksia riittävästi, niistä tulee hiljalleen vakiintuneita tapoja osaksi arkeasi <3.

Sinun kannattaa ilmoittautua, jos haluat

  • Oppia hengittämään koko keholla hartioiden sijaan: Niska-hartiaseudun kireydet voivat vähentyä merkittävästi, kun apuhengityslihaksesi jäävät pysyvälle lomalle
  • Saada työkalut vireystilasi säätelyyn: Opit rauhoittamaan kehosi ja mielesi yksinkertaisilla menetelmillä, ilman pakottamista
  • Oppia ottamaan vastaan kireyksiä tai kipuja niin, että kehosi ei pahenna noidankehää reagoimalla kipuun väärin.
  • Oppia hengittämään nenän kautta, silloinkin, kun nenä on tukkoinen. Samalla vähennät liikahengityksen haittoja.
  • Tasapainottaa hengityksesi ja hermostosi toimintaa. Autonomisen hermoston tilalla on välillistä vaikutusta myös autoimmuunisairauksien oireisiin.
  • Ymmärtää, miten helppoa omaan oloon on vaikuttaa ja ihmetellä, miksei näitä asioita opeteta jo alakoulussa!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.