Hinnasto ja ehdot

HINNASTO JA EHDOT terapian kokonaan itse maksaville henkilöasiakkaille. 

Hintoihin lisätään alv. 10% . Terapiatunnit laskutetaan etukäteen 5 kerran sarjana tai sopimuksen mukaan. Sovittu terapiatunti tulee perua ja siirtää viimeistään 24 tuntia ennen sovittua ajankohtaa.

TANSSI-LIIKETERAPIA yksilöterapiana

            Tunti á                Euroa

            30 min                48 €  (lapset)

            45 min                62 €

            60 min                74 €

            75 min                81 €

            90 min                97 €

Hintoihin voidaan sopimuksen mukaan lisätä mahdolliset tila- ja matkakulut. Ryhmäterapian hinta neuvotellaan tapauskohtaisesti.

HINNASTO JA EHDOT  julkisin (tai vakuutuksen turvaamin) varoin toteutettavassa yksilöterapiassa sekä yritysasiakkaille.

Hintoihin lisätään alv. 10% (terapiatunnit) ja 24% (muut kulut). Hinnasto pätee MBodyn Oriveden toimitilassa tai lähettävän tahon tarjoamassa tanssi-liiketerapiaan sopivassa tilassa toteutettavaan yksilöterapiaan 20km sisällä terapeutin kotoa.

30 min 64 €

45 min 74 €

60 min 87 €

75 min 104 €

90min 115 €

Mikäli asiakas peruu tunnin alle 24h tapaamisesta, veloitus on 50% tunnin hinnasta

Tanssi-liiketerapeuttinen arviontijakso 450 €, pitää sisällään 2-5 asiakastapaamista, palaverit lähettävän tahon kanssa sekä lapsiasiakkaan vanhemman ja tarvittaessa opettajan haastattelun ja lausuntopalkkion.

Lausuntojen kirjoittamisesta sekä osallistumisesta moniammattillisiin kuntoutuspalavereihin ja vanhempien tukikäynteihin varsinaisen terapian aikana ja sen päätteeksi laskutetaan erikseen.

Lisäpalvelut:

Lausuntopalkkio 78€

Osallistuminen moniammatillisiin hoito- / kuntoutuspalavereihin sekä vanhempien tukikäynteihin 48€ / alkava tunti.

Mikäli terapiatoiminta tapahtuu muualla kuin MBodyn pysyvässä toimitilassa tai maksavan/lähettävän tahon tarjoamassa tilassa, lisätään ylimääräinen tilavuokra hintaan. Lisämatkakorvaus 0,43€ /km. (muualla kuin Oriveden Lenkkitien tilassa, tai yli 20km terapeutin kotoa tapahtuva toiminta.)

Selvennys arvonlisäverokantojen suhteen: Koska Valvira ei rekisteröi taideterapeutteja (musiikki- kuvataide- ja tanssi-liiketerapeutit) sosiaali- ja terveysalan ammattirekisteriin tanssi-liiketerapia on arvonlisäveronalainen kuntoutusmuoto. Varsinaiseen terapiaan verottaja soveltaa liikuntapalvelujen verokantaa 10%. Muun toiminnan, kuten hoitopalavereihin osallistumisen ja vanhempien tukikäyntien verokanta on 24%.

Copyright: MBody 2019. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Terapian pääsivulle