Työhyvinvointi

MBodyn osaaminen kannattaa tuoda yrityksesi ja työyhteisösi ulottuville. Työhyvinvointia voidaan parantaa niin tuki- ja liikuntaelinten huollolla kuin stressinhallintaa parantavalla tietoisuustaitojen-harjoittelulla. MBody tarjoaa myös äänivalmennusta yhdessä Ääniluotsin Liisi Petterssonin kanssa.

Tilaa esimerkiksi kahden tunnin työpaja, jossa osallistujat saavat viimeiseen tietoon pohjautuvia vinkkejä äänenkäyttöön, stressinhallintaan tai tuki- ja liikuntaelimistön huoltamiseen ja mahdollisten ongelmien korjaamiseen. Halutessasi suunnittelen kokonaisen päivän tai pidemmän valmennusjakson työyhteisösi hyvinvoinnin ylläpitämiseen. Valmennus onnistuu fyysisesti paikan päällä tai verkkovälitteisesti webinaareina tai ryhmävideopuheluina.

Mikäli työyhteisösi sijaitsee Pirkanmaalla tai Keski-Suomessa tarjoan mielelläni työntekijöillesi mahdollisuuden viikoittaiseen kehonhuoltoon. Mikäli työpaikalta löytyy sopiva tila, tulen välineiden kanssa pelipaikalle. Asahi Health -tunti onnistuu ilmankin välineitä, ja voi olla kestoltaan esim. 30 minuuttia, jonka ehtii hyvin toteuttaa jopa työaikana tai lounastauolla.

Valikoimassa on kehonhuollon, äänivalmennuksen, stressinhallinnan ja tietoisuustaitojen lisäksi yksilölliset ja kattavat kehon skannaustestit sekä työkalut liikekaavojen ja liikkuvuuden häiriöiden (puolierojen, kireyksien, lihastoimintaketjujen aktivaation tai hermotuksen ongelmien) löytämiseksi ja korjaamiseksi. Testaus sisältää testauksen ja analysoinnin lisäksi 10 minuutin päivittäisen korjaavan ohjelman jokaiselle testatulle. Ohjelma on helppo yhdistää arjen rutiineihin.

Ennaltaehkäisyyn tai jo ilmenneiden ongelmien korjaamiseen satsatut eurot tulevat poikkeuksetta takaisin sairauspoissaolojen pienentyessä.

Maria Svan, psykofyysinen äänen ja kehonhuollon valmentaja

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä sopiva ratkaisu yrityksesi tai työyhteisösi hyvinvointiin!

Nimi

Sähköposti

Otsikko

Viestisi ja halutessasi puhelinnumero (esim. nopeampaa viestintää varten)