Työhyvinvointi

Takareiden venytysMBodyn kokonaisvaltainen hyvinvointiosaaminen kannattaa tuoda työntekijöidesi ulottuville. Ennaltaehkäisyyn tai jo ilmenneiden ongelmien korjaamiseen satsatut eurot tulevat poikkeuksetta takaisin sairauspoissaolojen pienentyessä. Työhyvinvointia voidaan parantaa niin tuki- ja liikuntaelinten huollolla kuin stressinhallintaa parantavalla mindfulness-harjoittelulla.

Tilaa tyky-päivän ohjelmaan esimerkiksi kahden tunnin kehonhuoltotyöpaja, jossa osallistujat saavat viimeiseen tietoon pohjautuvia vinkkejä tuki- ja liikuntaelimistön huoltamiseen ja mahdollisten ongelmien korjaamiseen. Halutessasi suunnittelen kokonaisen päivän työyhteisösi hyvinvoinnin ylläpitämiseen.

Voit myös tarjota työntekijöillesi mahdollisuuden viikoittaiseen kehonhuoltoon. Mikäli työpaikalta löytyy sopiva tila, tulen mielelläni välineiden kanssa pelipaikalle. Asahi Health -tunti puolestaan onnistuu ilmankin välineitä, ja voi olla kestoltaan esim. 30 minuuttia, jonka voisi toteuttaa jopa työaikana tai lounastauolla.

Valikoimassa on kehonhuollon, stressinhallinnan ja mindfulness-taitojen lisäksi yksilölliset ja kattavat kehon skannaustestit sekä työkalut liikekaavojen ja liikkuvuuden häiriöiden (puolierojen, kireyksien, lihastoimintaketjujen aktivaation tai hermotuksen ongelmien) löytämiseksi ja korjaamiseksi. 150 €/henkilö (tarjoushinta 120 €) sisältää testauksen ja analysoinnin lisäksi 10 minuutin päivittäisen korjaavan ohjelman, joka on helppo yhdistää arjen rutiineihin. Kerron mielelläni lisää työpajoista sekä testeistä puhelimitse, sähköpostitse tai tapaamalla henkilökohtaisesti.

Liikkuvuus- ja liikekaavatestit kertovat enemmän kehon liikunta- ja tukielimistön hyvinvoinnista kuin perinteiset suorituskykytestit (vatsalihakset, punnerrukset, cooperit jne). Testit ovat käytössä mm. tämän hetken ykkös fysiikkavalmentajilla NHL:ssä ja niitä käyttävien joukkueiden urheiluvammat ovat vähentyneet merkittävästi. Yhtä hyödyllisiä ne ovat kuitenkin ihan meidän tavallisten tyyppien hyvinvoinnille! Se, kuinka monta punnerrusta tai istumaannousua ihminen saa tehtyä tai kuinka paljon hän nostaa penkistä ei välttämättä kerro mitään siitä, miten selkärankaa ja ryhtiä tukevat lihakset toimivat.

Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä työhyvinvoinnin kehittämistä työpaikallasi.

Nimi

Sähköposti

Otsikko

Viestisi ja halutessasi puhelinnumero (esim. nopeampaa viestintää varten)