Foam Rollerit ja putkirullat

Näytetään kaikki 4 tulosta

Näytetään kaikki 4 tulosta

Teen jatkossa kehonhuollon välineiden osalta kaupallista yhteistyötä Jukka Harjun Aft-kaupan / Anatomic Functional Training oy:n kanssa.

Mikäli haluat ostaa kehonhuollonvälineitä ja siirryt alla olevasta palkista ostoksille, saan pienen komission ostamistasi tuotteista. Voit rauhassa ja hyvillä mielin tutustua tuotteisiin. Pelkkä linkin klikkaaminen ei vaikuta mihinkään.

Komissioilla autat ylläpitämään maksuttomia kehonhuollon ohjeita mbody.info -sivustolla. Kiitos tuestasi!

Käytä kassalla koodia MBODY10 niin saat 10% alennuksen.

Aft:n-putkirullat sopivat monipuolisiin rullaustekniikoihin ja erilaisten asiakkaiden tarpeisiin.

Älä tuhlaa rahojasi markettien halpoihin rulliin. Ne menettävät nopeasti muotonsa ja ovat suurimmalle osalle rullaajista liian pehmeitä.

Kaupasta löydät ainoastaan riittävän jämäköitä rullia / foam rollereita. Pehmeälläkin rullalla voidaan avata pintafasciaa ja edistää lymfakiertoa, mutta jos halutaan saada rullailusta monipuolisesti kaiken irti, eli päästä käsiksi triggerpisteisiin ja syvemmällä oleviin lihaskalvoihin, liian pehmeät vaahtomuovi -foam rollerit eivät tuota tulosta.

Katso tästä video, jossa kerron, mikä Foam roller on sinulle paras:

Sileä foam roller, jossa kehon paino jakautuu tasaisesti laajalle alueelle, sopii hyvin lihashuoltoon. Sileällä putkirullalla saa hyvin puristeltua lihaksesta kuona-aineet nesteiden mukana ulos. Samalla lihas saa tilalle uutta puhdasta nestettä ja sen tarvitsemia ravintoaineita. Sileäkin foam roller on hyvä olla riittävän jämäkkä, jotta se on tehokas lihaskalvoille.

Sileä pitkä pilatesrulla on loistava väline myös silloin, kun haluat harjoitella keskivartalon hallintaa ja raajojen integrointia keskivartalon lihasten kanssa yhteistoimintaan.

Putkirulla, jossa on nystyrät on tehokas vapauttamaan lihaskalvot myös syvältäfoam roller pinkki putkirullaNystyräiset putkirullat sopivat sileää rullaa paremmin lihaskalvoille. Piikikkäimmissä foam rollereissa nystyrät toimivat sormien lailla, jotka nappaavat kalvokerroksesta kiinni ja liikuttavat niitä toisaan vasten.

Ihon sisäpinnassa olevalle pintafaskialle riittää lempeämpi nystyräinen putkirulla, kuten EasyRoller mutta syvemmällä olevien lihaskalvojen liikuttelu puolestaan vaatii joko kovan ja nystyräisen foam rollerin kuten BubbleRoller tai kovan pallon tai gua sha -kamman.