Kirjoitettu

Workshopit

Lihaskalvot vapaaksi  –workshop Ruovedellä pe 12.1.

• konkreettiset liikkeet ja oikeat tekniikat lihaskalvokäsittelyyn

• dynaamiset venytykset faskialinjoille

• käytännön esimerkkeihin pohjaavaa teoriaa ja tietoa faskiasta

• Lihaskalvokäsittely ja dynaaminen liikkuvuusharjoittelu voi ennaltaehkäistä revähdyksiä ja kroonisia kipuja, sekä rentouttaa kehoa ja nopeuttaa palautumista. Workshopin tekniikat mahdollistavat radikaalin muutoksen kehossasi. Huomaat eron heti!

Lue lisää tai ilmoittaudu tästä!

FOAM ROLLER JA SYVÄVENYTTELY –Workshop

selän venytys foam rollerilla

• Rullaustekniikoiden kertaus

• Lihas-kalvoketjujen avausta venytyksin ja välineillä – tekniikoiden yhdistely

• Kokonaisvaltaista rentoutumista edistävä helppo hengitystekniikka

• Rullaus ja syvävenyttely ovat tehokkaita keinoja pitkäaikastenkin jumien avauksessa. Opeteltavat liikkeet ja tekniikat vaikuttavat asentoon ja oloon välittömästi. Se motivoi sinua harjoittelun jatkamiseen myös workshopin jälkeen.

 

Foam roller workshop – lisätietoa osallistumisesta:

Normaalihinta: 45 €/henkilö . Tuntuvat alennukset yhteistyökumppaneiden asiakkaille (ota yhteyttä, jos haluat järjestää kurssin yhteistyössä). Sitovat ilmoittautumiset mieluiten viimeistään 10 päivää ennen workshoppia maksamalla kurssi kehonhuollon kaupassa.

Et tarvitse omaa rullaa mukaan. MBodyn monipuoliset rullat ovat käytetettävissä workshopin ajan. Muistiinpanovälineet, vesipullo ja mukava kerrospukeutuminen, esim. t-paita ja fleece/neule, on hyvä olla mukana. Jalkineita ei käytetä, villasukat voi halutessaan ottaa mukaan. Jos haluat itsellesi rullan, Workshopin aikana on mahdollista saada se huokealla tarjoushinnastolla.

Maria Svan on erikoistunut kehonhuoltoon ja palautumiseen sekä käynyt fascia ja foamroller -ohjaajakoulutuksen Suomen johtavan rullausvalmentajan, Jukka Harjun, opastuksella.

Tulevat workshopit:

Workshoppien sisältö ja aihe voidaan miettiä yhdessä tilaajan kanssa. Aihe voi pitää sisällään esim. tukilihasten vahvistusta tai mindfulness-harjoittelua. Workshopin kesto voi olla pidempi tai lyhyempi kuin kolme tuntia.

Tulevat workshop-päivämäärät ovat juuri nyt suunnitteilla. Jos haluat tarjota asiakkaillesi tai työyhteisöllesi uusinta tietoa kehon liikkuvuuden tasapainottamisesta ja urheiluvammojen / kipujen ennaltaehkäisystä, ota yhteyttä niin sovitaan ajankohta!

KYSY LISÄÄ viestikentässä!

Nimi

Sähköposti

Otsikko

Viestisi ja halutessasi puhelinnumero (esim. nopeampaa viestintää varten)

9 kommenttia artikkeliin ”Workshopit

 1. Palaute oriveden fascia. Hienosti vastailit erilaisiin kysymyksiin
  Tunnet tuotteesi. Onko rullailussa muuta vastaaiheita ei luihin ja reiden ulkosyrjään
  Miten kuume. Tai tuoreet vammat esim nivelinnvenähtäminen. Miten rullaus jo on kinesiotrippiä
  Molemmat vaikuttaa fasciaan
  Olet itse innostunut

  1. Moi Katja!

   Kiitos palautteesta! Vasta-aiheista pätee samat kuin muuhunkin liikuntaan. Reiden ulkosyrjään kevyt sively ok, ja yläosassa, missä lihasta pinnemmassa myös hidas painavampi sively ok. Alaselässä oli myös rangan viereiset pienet lihakset vähän arkoja ottamaan itseensä / kiristymään, ja alimpia kelluvia kylkiluita vähän väistellen. Kuume luonnollisesti nounou. Vammat on vähän monimutkaisempi kysymys. Kevyet sivelyt on yleensä turvallisia tehdä (ja jopa hyödyllisiä esim. myös jos pientä inflammaatiota lihaksessa). Nivelvenähdykset sinänsä ei ole vasta-aihe, kun pitää huolen, että ei rasita rullatessa venähtänyttä niveltä (Nivelaluettahan ei yleensä rullailla muutenkaan). Lisänä normaaleille liikunnan vasta-aiheille se, että suonikohjujen alueella on rullattava todella varovasti / harkiten. Jos on suuria kohjuja, en suosittele ollenkaan sille alueelle.

   Mielenkiintoinen kysymys tuo kinesioteipin ja rullailun yhdistäminen. Ehkä seuraava hitti-ilmiö ;). En ole teippauksen asiantuntija, mutta mitä siitä ymmärrän on se, että teippi ”nostaa” pintafasciaa irti alemmista kalvoista, ja lisää tilaa sinne kalvojen väliin. Tällä keinolla voidaan saada hermopäätteille lisää tilaa ja parantaa hiussuonten verenkiertoa ja lymfanesteen kulkua ja yleisesti ottaen sitä kalvojen välisen tilan aineenvaihduntaa. Ei huono idea kokeilla yhdistää, mutta kumpikin toimii myös erikseen!

   1. Tässä vielä linkki hyvään kuvaan reiden ulkosyrjään liittyen:
    http://www.sportsinjuryclinic.net/media/content/_master/85/images/tfl.jpg

 2. Rullailu oli tosi mukavaa ja tehokasta kiitos vielä

  1. Kiitos Anneli ja mukavaa viikonloppua!

 3. Aivan loistava setti, todellakin hintansa väärtti! Iso kiitos Marialle!

  1. Kiitos palautteesta Paula! Mukavaa, jos koit kurssin hyödylliseksi ja sait ehkä uusia oivalluksia :).

 4. Onko Jyväskylään tulossawork shop? Nimim. Jalat kireenä

  1. Moi Sini! Kiva kun kysyit ?. Alustavasti on suunnitteilla ?. Tarkempi ajankohta vielä auki. Arveleisin, että alkuvuoden puolella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *