Voimakuminauha

12,00 

85 varastossa

Voimakuminauhat ovat ympyränmallisia kuminauhoja. Ne sopivat todella hyvin kehonhuoltoon ja moniin toiminnallisiin harjoitteisiin. Voimakuminauhalla on helppo tehdä esimerkiksi olkapäätä ja lonkkia vahvistavia liikkeitä. Voimakuminauhat ovat erittäin venyviä ja niitä voikin venyttää turvallisesti jopa 250 % niiden aloituspituudesta.

Näin vahvistat voimakuminauhalla lonkankoukistajia ja pakaroita

Asetu konttausasentoon. Voit kiinnittää voimakuminauhan lenkin esimerkiksi sohvan jalkaan ja toisen pään omaasi. Lähtöasennossa jalka on ojennettuna taakse. Vedä polvea koukkuun vatsan alle ja palauta. Toista esim. 3 x 10 toistoa. Pidä lanneselkä vakaana.

Kun käännät liikkeen toisinpäin, voit vahvistaa pakaroita, jotka myöskin heikkenevät, kun syvät lonkankoukistajat ovat liian kireät. Pakara on lonkankoukistajan vastapuoli. Se vetää jalkaa taakse, mutta laiskistuu, kun lonkan optimaalinen liikelaajuus ei toteudu askeleessa.

Monet käyttävät kuminauhaa leuanvedon apuna.

Itse laitan kaksi nauhaa roikkumaan vetotangosta. Astun päkijöillä niiden päälle, ja leuanvedosta tulee sen verran helpompaa, että voin keskittyä hyvään tekniikkaan ja jaksan tehdä enemmän toistoja.

Maksimivastus: n. 15 kg

Mitat: 1040 mm x 13 mm x 4,5 mm

Kuvaus

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.