Voimakuminauha

12,00 

29 varastossa

Kotitreenaajan kuntosalin ykköstykki – pistä tilaukseen ja vahvista käsiä, jalkoja ja koko kroppaa

Kuvaus

Voimakuminauhat ovat ympyränmallisia kuminauhoja. Ne sopivat todella hyvin kehonhuoltoon ja moniin toiminnallisiin harjoitteisiin. Voimakuminauhat ovat erittäin venyviä ja niitä voikin venyttää turvallisesti jopa 250 % niiden aloituspituudesta.

Katso myös tukilihaspaketti, jossa saat pallon, minikuminauhan ja voimakuminauhan edullisesti.

Näin vahvistat voimakuminauhalla lonkankoukistajia ja pakaroita (katso videot alempaa)

Asetu konttausasentoon. Voit kiinnittää voimakuminauhan lenkin esimerkiksi sohvan jalkaan ja toisen pään omaasi. Lähtöasennossa jalka on ojennettuna taakse. Vedä polvea koukkuun vatsan alle ja palauta. Toista esim. 3 x 10 toistoa. Pidä lanneselkä vakaana.

Kun käännät liikkeen toisinpäin, voit vahvistaa pakaroita, jotka myöskin heikkenevät, kun syvät lonkankoukistajat ovat liian kireät. Pakara on lonkankoukistajan vastapuoli. Se vetää jalkaa taakse, mutta laiskistuu, kun lonkan optimaalinen liikelaajuus ei toteudu askeleessa.

Itse käytän kuminauhaa myös leuanvedon apuna 😮

Tunnustan! En vielä jaksa vetää leukoja ilman apua! Harjoittelumotivaationi kasvoi huomattavasti, kun keksin laittaa kaksi nauhaa kiinni leuanvetotankoon. Astun päkijöillä niiden päälle, jolloin leuanvedosta tulee sen verran helpompaa, että voin keskittyä hyvään tekniikkaan ja jaksan tehdä useita toistoja.

Maksimivastus: n. 15 kg

Mitat: 1040 mm x 13 mm x 4,5 mm

Lisätiedot

Paino 0.12 kg
Mitat 25 × 5 × 2 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.