Ale!

2 kpl punaisia voimakuminauhoja – Leuanvetosetti

24,00  19,00 

Voimakuminauha × 2

29 varastossa

Tilaa kerralla 2 kpl – ja auta itsesi yli leuanvetokynnyksen!

Kuvaus

Kiinnitä voimakuminauhat tankoon ja astu päkiöillä kuminauhojen päälle.

Kun olet treenannut riittävästi kahden voimakuminauhan avulla, huomaat pian kehitystä ja pääset nopeammin hommasta kiinni!

Voimakuminauhat ovat ympyränmallisia kuminauhoja. Ne sopivat todella hyvin kehonhuoltoon ja moniin toiminnallisiin harjoitteisiin.

Näin vahvistat voimakuminauhalla lonkankoukistajia ja pakaroita (katso videot alempaa)

Asetu konttausasentoon. Voit kiinnittää voimakuminauhan lenkin esimerkiksi sohvan jalkaan ja toisen pään omaasi. Lähtöasennossa jalka on ojennettuna taakse. Vedä polvea koukkuun vatsan alle ja palauta. Toista esim. 3 x 10 toistoa. Pidä lanneselkä vakaana.

Kun käännät liikkeen toisinpäin, voit vahvistaa pakaroita, jotka myöskin heikkenevät, kun syvät lonkankoukistajat ovat liian kireät. Pakara on lonkankoukistajan vastapuoli. Se vetää jalkaa taakse, mutta laiskistuu, kun lonkan optimaalinen liikelaajuus ei toteudu askeleessa.

Itse käytän kuminauhaa myös leuanvedon apuna 😮

Tunnustan! En vielä jaksa vetää leukoja ilman apua! Harjoittelumotivaationi kasvoi huomattavasti, kun keksin laittaa kaksi nauhaa kiinni leuanvetotankoon. Astun päkijöillä niiden päälle, jolloin leuanvedosta tulee sen verran helpompaa, että voin keskittyä hyvään tekniikkaan ja jaksan tehdä useita toistoja.

Maksimivastus: n. 15 kg

Mitat: 1040 mm x 13 mm x 4,5 mm

Katso myös tukilihaspaketti, jossa saat pallon, minikuminauhan ja voimakuminauhan edullisesti ilman toimituskuluja.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.