Ale!

Niska kireä? eKirja: Seitsemän syvävenytystä niska-hartiajumien karkotukseen 1. painos

11,00  0,00 

Onko niska kireä? Tämän kirjan venytysohjeet on laadittu niska-hartiaseudun vapauttamiseksi. Voit soveltaa syvävenytysohjeita myös lyhyisiin tai keskipitkiin venytyksiin.

Syvävenyttely on loistava tapa rentoutua. Venytystekniikka poikkeaa hieman perinteisestä venyttelystä. Parempia sanoja tässä yhteydessä olisivat vapautus ja rentoutus tai pehmennys. Syvävenytyksessä ollaan kohdealueesta riippuen yleensä vähintään 1 minuutti.

Lisää eKirja ostoskoriin ja mene kassalle vahvistamaan tilaus. Et tarvitse pankkitunnuksia, koska kirja on toistaiseksi ilmainen. Saat sähköpostiisi latauslinkin. Mikäli et vielä saa MBodyn uutiskirjettä, pääset samalla kirjeen lukijaksi. Kerron uutiskirjeessä mm. uusimmista kirjoituksistani ja vinkeistä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämiseksi.

Listalta voi halutessaan erota milloin vain. Uutiskirje ilmestyy noin kerran kuukaudessa (lupaan olla spämmäämättä). Osoitettasi ei missään olosuhteissa luovuteta kolmansille osapuolille.

Kuvaus

Niska-hartiavenytys eKirja – sisällysluettelo:

– Kiitos kun latasit e-kirjan.
– Niska kireä? Ennen kuin aloitat, lue tämä huolella.
– 1. Hartia ja niskan sivu
– 2. Hartia
– 3. Leuka ja kaula
– 4. Kaula
– 5. Niska
– 6. Lavan kohottaja
– 7. Rintalihas
– Lopuksi

Niska-hartiavenytys eKirja pohjautuu kehonhuollon joulukalenterissa julkaisemiini syvävenytyksiin. Lataa itsellesi niska-hartiavenytykset, jotka voit halutessasi tulostaa niin, että ne ovat saatavilla myös siellä, minne tietokone tai älylaite ei tule mukaan.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.