Ale!

Sydän Gua Sha -kampa eli fasciakampa Obsidan -kivi

20,00  18,00 

13 varastossa

Sydänmallinen Gua Sha -kampa on kehonhuollon tehokas pikkujättiäinen. Tällä kammalla kehonhuolto on helppoa ja nautinnollista. Kampa kulkee kätevästi mukana ja voit käyttää sitä vaikka kesken työpäivän. Yhtä hyvin se toimii lämmittelyssä kuntosalilla tai kivunlievitykseen synnytyksessä.

Tilaa nyt, saat vahvistusviestissä linkin ohjeisiin, joita noudattamalla liikkuvuutesi nousee uudelle tasolle!

Kuvaus

Sydän gua sha -kampa

Minulta kysytään paljon, miten sydänkampa ja sormimalli eroavat toisistaan. Sydänkammalla saa mukavasti napattua esim. hartian lihaksen sydämen pyörylöiden väliin. Väli on riittävän pitkä, että voit myös ”kammata” lihaksia yhtäaikaa molemmin puolin selkärankaa. Sormimallilla puolestaan saa napattua ihoa kiinni kolmesta kohtaa, jos haluat liikutella/irrotella pintafasciaa. Kamman kärki on kuitenkin se tehokkain fascian irrotteluun, joten voisi sanoa, että sydänkampa ajaa saman asian kuin sormimalli, mutta on ehkä aavistuksen monipuolisempi.

Sydän gua sha -kammalla voi soveltaa tehtäväksi kaikkia tekniikoita, joita käytetään foamrollerin kanssa. Esim: Kevyet nopeat sivelyt pintafascialle, hitaat sivelyt kivuttomalla paineella syvemmälle kudoksiin, triggerpisteiden painaminen kamman terävällä kärjellä, tarttuneiden kalvojen irti hankaaminen niin, että iho pysyy kiven sormissa tai kärjessä kiinni. Sydänkampa sopii kaikille kehonosille, myös kasvojen alueelle (vältä ainoastaan imusolmukkeita).

Halutessasi voit kokeilla kaaputteluun myös luonnonöljyjä. Kivisen gua sha -kamman voit huoletta ottaa mukaan saunaan, mutta älä tiputa sitä laattalattialle! Viimevuosina kampa on löytänyt tiensä yhdeksi suomalaisten synnyttäjien luonnolliseksi kivunlievityskeinoksi. Penikkataudista kärsiville juoksijoille kampa on ollut todella hyvä apu: Kevyet nopeat sivelyt ennen lenkkiä ja hitaat syvemmät kaaputukset lenkin jälkeen.

Saatavilla myös ekologinen lahjapussi kammalle.

Lisätiedot:

Sydän gua sha -kampa on hiottua obsidania,  joka on helppohoitoinen puolijalokivi. Koska kivi on luonnonmateriaali jokainen kampa on yksilönsä. Koossa ja värisävyssä on yksilöllisiä vaihteluita: pituus noin 10-11cm, leveys n. 5-6cm, paksuus n. 5mm. Kiven kääntöpuolella on kaiverrettu MBody.info -logo. Sydän gua sha -kampa on paitsi loistava itse tarkoitukseen, eli fasciahuoltoon, myös erittäin kaunis esine.  Vaikka kivi on materiaalina kova, pidä huolta, ettet tiputa kampaa.

Katso tästä videot gua sha -kamman käytöstä käsivarsien ja kasvojen vapauttamiseen

 

 

 

 

Lisätiedot

Paino 0.050 kg
Mitat 6 × 5 × 0.6 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.