MB FLEX Juupajoki to klo 17.30-19, jatkuu elokuussa!

10,00 60,00 

Kevätkauden tunnit on nyt pidetty. Näillä näkymin jatkamme elokussa!

 Tunnilla venytetään ja huolletaan kehoa rauhallisen hengityksen saattelemana. Havaitset muutoksia olossasi jo ensimäisellä tunnilla. Syvävenytysten lisäksi kokeilemme kattavasti myös muita liikkuvuutta parantavia tekniikoita, kuten fascialiikuntaa ja lihaskalvokäsittelyä välineillä. Ryhmäläisten toiveiden mukaisesti voidaan lisäksi vahvistetaa syviä vatsalihaksia, lantionpohjaa ja lapojen ja lonkan tukilihaksia sekä opetella aktivoimaan syvien lihasten tuki arjen kehonkäytössä. Tunnin harjoitukset auttavat kehoa löytämään luonnollista ryhtiään. Pitkähihainen neule/fleece ja villasukat voi olla hyvä ottaa mukaan tekniikasta riippuen esim. tunnin alkuun. Koululla on alustoja, opettajalla muita välineitä. Tuo halutessasi omat.

 

Ilmoittautuminen onnistuu myös ilman verkkopankkitunnuksia, jos valitset MBodyn sähköpostilaskun.

Jos haluat ostaa tunteja lahjaksi, kirjoita kassalla lisätietokenttään ”lahja” + saajan tiedot (saat itse ilmoittaa lahjasta saajalle).

Poista

Kuvaus

Hinnoitteluvaihtoehdot (Sitoutuminen palkitsee):  

  • 6 x 90min kokonaisuus yhteishintaan 60 € (Jos ennakkoilmoittautujia väh. 9)
  • Kertamaksu 15 € / 90 min 
  • Tutustumistunti uudelle asiakkaalle 10 € /90 min
  • Jos ennakkoilmoittaujien ryhmä on pienempi kuin 8 ja suurempi kuin 5, voidaan tunnit järjestää pienryhmänä 6 viikkoa hintaan 85 €. Tällöin kertamaksu olisi 21 €.

Lämpimästi tervetuloa huoltamaan kehoasi! 

Ilmoittautuminen on sitova

Mikäli joudut perumaan osallistumisesi ennen kokonaisuuden alkua, saat ostamasi kokonaisuuden arvoisen kupongin MBodyn Kehonhuollon kauppaan tai muihin palveluihin. Mikäli osallistujamini ei jostain syystä täyttyisi, rahasi palautetaan täysimääräisenä.

 

 

Lisätiedot

Tuntikokonaisuus

6 vkon kokonaisuus / sitoutumisalennus, 10 x passi syys- tai kevätkaudelle erikseen, 5 x passi syys- tai kevätkaudelle erikseen, Kertamaksu, Tutustumistunti uudelle asiakkaalle