Kehonhuoltoa Kopsamolla to klo 17.30-19

10,00 60,00 

Kevätkauden tunnit

10.1.-21.2. (14.4. jäi välistä)

7.3.-11.4.

Loput mahdolliset kerrat tiedotetaan myöhemmin

Syyskauden tunnit

13.9. – 25.10. (SYYSLOMA VKO 42 ei tuntia)

1.11. – 13.12. (ITSENÄISYYSPÄIVÄ ei tuntia)

Ohjaaja: Juupajoen yhtenäiskoulun liikunnanopettaja, Asahi-ohjaaja, Niina Järvensivu.

Poista

Kuvaus

Tunnilla venytetään ja huolletaan kehoa rauhallisen hengityksen saattelemana. Havaitset muutoksia olossasi jo ensimäisellä tunnilla. Syvävenytysten lisäksi ryhmän toiveiden kattavasti myös muita liikkuvuutta parantavia tekniikoita. Ryhmäläisten toiveiden mukaisesti voidaan lisäksi vahvistaa syviä vatsalihaksia, lantionpohjaa ja lapojen ja lonkan tukilihaksia sekä opetella aktivoimaan syvien lihasten tukea arjen kehonkäytössä. Harjoitukset auttavat kehoa löytämään luonnollista ryhtiään. Pitkähihainen neule/fleece ja villasukat voi olla hyvä ottaa mukaan tekniikasta riippuen esim. tunnin alkuun. Koululla on alustoja, opettajalla muita välineitä. Tuo halutessasi omat.

Maksu ja ilmoittautuminen hoituu helposti verkkokaupassa tai ilmoittautumalla ohjaajalle: 0451203468 niina.jarvensivu(at)juupajoki.fi ja maksamalla käteisellä paikan päällä.

Jos haluat ostaa tunteja lahjaksi, kirjoita verkkokaupan kassalla lisätietokenttään ”lahja” + saajan tiedot (saat itse ilmoittaa lahjasta saajalle).

Hinnoitteluvaihtoehdot (Sitoutuminen palkitsee):  

  • 6 x 90min kokonaisuus yhteishintaan 60 € (Jos ennakkoilmoittautujia väh. 9)
  • Kertamaksu 15 € / 90 min 
  • Tutustumistunti uudelle asiakkaalle 10 € /90 min
  • Jos ennakkoilmoittaujien ryhmä on pienempi kuin 8 ja suurempi kuin 5, voidaan tunnit järjestää pienryhmänä 6 viikkoa hintaan 85 €.

Lämpimästi tervetuloa huoltamaan kehoasi! 

Ilmoittautuminen on sitova

Mikäli joudut perumaan osallistumisesi ennen kokonaisuuden alkua, saat ostamasi kokonaisuuden arvoisen kupongin MBodyn Kehonhuollon kauppaan tai muihin palveluihin. Mikäli osallistujamini ei jostain syystä täyttyisi, rahasi palautetaan täysimääräisenä.

 

 

Lisätiedot

Tuntikokonaisuus

6 vkon kokonaisuus / sitoutumisalennus, 10 x passi syys- tai kevätkaudelle erikseen, 5 x passi syys- tai kevätkaudelle erikseen, Kertamaksu, Tutustumistunti uudelle asiakkaalle