Kivinen Gua Sha -kampa eli fasciakampa – sormimalli + lahjapussi

20,00 

129 varastossa

Kivinen Gua Sha -kampa on alunperin kiinalainen kehonhuollon työkalu. Länsimaisessa kehonhuollossa sillä kaavitaan ihoa/fasciaa sydämeen päin, jotta saadaan pintafascian alla olevat nesteet ja lymfakierto liikkeelle. Voimakkaammalla paineella voidaan käsitellä myös syvempiä fasciakerroksia.

Tilaa nyt, saat vahvistusviestissä linkin ohjeisiin, joita noudattamalla liikkuvuutesi nousee uudelle tasolle!

Kuvaus

Kivinen gua sha -kampa

Kivisellä gua sha -kammalla voi soveltaa tehtäväksi kaikkia tekniikoita, joita käytetään foamrollerin kanssa. Esim: Kevyet nopeat sivelyt pintafascialle, hitaat sivelyt kivuttomalla paineella syvemmälle kudoksiin, triggerpisteiden painaminen kamman terävällä kärjellä, tarttuneiden kalvojen irti hankaaminen niin, että iho pysyy kiven sormissa tai kärjessä kiinni. Kampa sopii kaikille kehonosille, myös kasvojen alueelle (vältä ainoastaan imusolmukkeita). Katso ohjevideoita alempaa!

Halutessasi voit kokeilla kaaputteluun myös luonnonöljyjä. Kivisen gua sha -kamman voit huoletta ottaa mukaan saunaan, mutta älä tiputa sitä laattalattialle! Viimevuosina kampa on löytänyt tiensä yhdeksi suomalaisten synnyttäjien luonnolliseksi kivunlievityskeinoksi. Penikkataudista kärsiville juoksijoille kampa on ollut todella hyvä apu: Kevyet nopeat sivelyt ennen lenkkiä ja hitaat syvemmät kaaputukset lenkin jälkeen.

Saatavilla myös ekologinen lahjapussi kammalle.

Lisätiedot:

Kivinen gua sha -kampa on hiottua vihreää aventuriinia, joka ovat helppohoitoinen puolijalokivi. Jokainen luonnonkivi on yksilönsä ja kiviset kammat ovat käsin valmistettuja. Koska kivi on luonnonmateriaali jokainen kampa on yksilönsä omine värivivahteineen. Koossa ja värisävyssä on yksilöllisiä vaihteluita: pituus noin 10-11cm, leveys n. 5-6cm, paksuus n. 5mm. Vaikka kivi on materiaalina kova, pidä huolta, ettet tiputa kampaa.

Katso tästä video kivisen gua sha -kamman käytöstä kasvojen vapauttamiseen

Katso myös kouluttajani Jukka Harjun lyhyt video Gua Sha -kamman käytöstä:

 

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...