Gua Sha -kaulakoru / faskiakampa – jadekivi

20,00 

Varasto loppu

Pieni sydänmallinen Gua Sha -kampa on kehonhuollon tehokas pikkujättiäinen. Tällä työkalulla kehonhuolto on helppoa ja nautinnollista. Kampa kulkee kätevästi mukana kaulassa tai taskussa ja voit käyttää sitä vaikka kesken työpäivän tai junamatkalla. Tilaa nyt!

Kuvaus

Tästä gua sha -kammasta saat upean kaulakorun ripustamalla sen mukana tulevaan nyöriin.

Minulta kysytään paljon, miten sydänkampa ja sormimalli eroavat toisistaan. Sydänkammalla saa mukavasti napattua esim. hartian lihaksen sydämen pyörylöiden väliin. Sormimallilla puolestaan saa napattua ihoa kiinni kolmesta kohtaa, jos haluat liikutella/irrotella pintafasciaa. Kamman kärki on kuitenkin se tehokkain fascian irrotteluun, joten sydänkampa ajaa saman asian kuin sormimalli, mutta on ehkä aavistuksen monipuolisempi.

Sydän gua sha -kammalla voi soveltaa tehtäväksi kaikkia tekniikoita, joita käytetään foamrollerin kanssa. Esim: Kevyet nopeat sivelyt pintafascialle, hitaat sivelyt kivuttomalla paineella syvemmälle kudoksiin, triggerpisteiden painaminen kamman terävällä kärjellä, tarttuneiden kalvojen irti hankaaminen niin, että iho pysyy kiven sormissa tai kärjessä kiinni. Sydänkampa sopii kaikille kehonosille, myös kasvojen alueelle (vältä ainoastaan imusolmukkeita).

Halutessasi voit kokeilla kaaputteluun myös luonnonöljyjä. Kivisen gua sha -kamman voit huoletta ottaa mukaan saunaan, mutta älä tiputa sitä laattalattialle! Viimevuosina kampa on löytänyt tiensä yhdeksi suomalaisten synnyttäjien luonnolliseksi kivunlievityskeinoksi. Penikkataudista kärsiville juoksijoille kampa on ollut todella hyvä apu: Kevyet nopeat sivelyt ennen lenkkiä ja hitaat syvemmät kaaputukset lenkin jälkeen.

Lisätiedot:

Sydän gua sha -kampa on hiottua jadekiveä. Koska kivi on luonnonmateriaali jokainen kampa on yksilönsä omine värivivahteineen. Vaikka kivi on kestävää materiaalia, se voi rikkoutua tippuessaan kovalle alustalle. Käsittele kiveä arvostaen.

Koossa ja värisävyssä on yksilöllisiä vaihteluita: pituus noin 6 cm, leveys n. 3 cm, paksuus n. 4mm. Sydän gua sha -kampa on paitsi loistava itse tarkoitukseen, eli fasciahuoltoon, myös erittäin kaunis esine, jonka voi ripustaa vaikkapa kaulakoruksi pujottamalla siihen nyörin.

Katso video gua sha -korukamman käytöstä käsien vapauttamiseen

Kevyen, mutta äärimmäisen tehokkaan tekniikan avulla!

Katso myös muita gua sha –ohjeita YouTube-kanavaltani ja muista laittaa kanava tilaukseen. Tässä videot soittolistana. Pääset valitsemaan videoiden otsikon, kun klikkaat oikeasta yläkulmasta.

 

 

 

Lisätiedot

Paino 0,40 kg
Mitat 6 × 5 × 0,5 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...