Fascia- / Gua Sha -kampa – väri varastotilanteen mukaan

11,00 

20 varastossa

Fasciakampa on kehonhuollon pikkujättiläinen, joka saa liikkuvuutesi kuntoon. Kampa on alunperin kiinalainen kehonhuollon työkalu (gua sha -kampa). Länsimaisessa kehonhuollossa sillä kaavitaan ihoa/fasciaa sydämeen päin, jotta saadaan pintafascian alla olevat nesteet ja lymfakierto liikkeelle. Voimakkaammalla paineella voidaan käsitellä myös syvempiä fasciakerroksia ja lihaksia. Kamman terävämmät kärjet sopivat hyvin triggerpisteiden käsittelyyn.

Tilaa nyt, saat vahvistusviestissä linkin ohjeisiin, joita noudattamalla liikkuvuutesi nousee uudelle tasolle!

Kuvaus

Tuotepaketteihin kuuluvan faskiakamman lisätiedot

Fasciakammalla voi soveltaa tehtäväksi kaikkia samoja tekniikoita, joita käytetään foamrollerin kanssa. Esim: Kevyet nopeat sivelyt pintafascialle, hitaat sivelyt kivuttomalla paineella syvemmälle kudoksiin, triggerpisteiden painaminen kamman terävällä kärjellä, tarttuneiden kalvojen irti hankaaminen niin, että iho pysyy kiven sormissa tai kärjessä kiinni. Fasciakampa sopii kaikille kehonosille, myös kasvojen alueelle (vältä ainoastaan imusolmukkeita). Katso ohjevideoita alempaa!

Halutessasi voit kokeilla kaaputteluun myös luonnonöljyjä. Viimevuosina Gua sha -kampa on löytänyt tiensä yhdeksi suomalaisten synnyttäjien luonnolliseksi kivunlievityskeinoksi. Penikkataudista kärsiville juoksijoille kampa on ollut todella hyvä apu: Kevyet nopeat sivelyt ennen lenkkiä ja hitaat syvemmät kaaputukset lenkin jälkeen.

Saatavilla myös ekologinen lahjapussi kammalle.

Lisätiedot:

Kampa on hygieenistä kovaa muovia, ja kestää loputtomiin. Se on myös helppo puhdistaa saippuavedellä. Kun kampoja ei yksittäispakata muoviin, olemme osaltamme mukana ilmastotalkoissa.

Koska haluamme välttää turhaa pakkausmateriaalia, kammat tulevat meille pahvilaatikoissa. Matkalla varastollemme kammat liikkuvat jonkin verran toisiaan vasten. Kamman muovipinta ei aina pysy korkeakiiltoisena, vaan pinta on mattamainen. Tämä ei vaikuta kamman käyttöön millään tavalla. Kampa on aina käyttämätön ja saat sen suoraan varastoltamme.

Katso tästä video gua sha -kamman käytöstä sisäreisien lämmittelyssä. 10 sekunnissa tuli 20 cm liikkuvuutta!

Katso myös muita gua sha –ohjeita YouTube-kanavaltani ja muista laittaa kanava tilaukseen. Tässä videot soittolistana. Pääset valitsemaan videoiden otsikon, kun klikkaat oikeasta yläkulmasta.

Lisätiedot

Paino 0,040 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...