arctic nutrition tilaaminen onnistuu tältä sivulta helposti

Arctic Nutrition tilaaminen

Tällä sivulla voit tutustua Arctic Nutrition -tuotteisiin

Arctic Nutrition on kotimainen kasvuyritys, joka vie Suomen metsien superantia myös ulkomaille. Tämän sivun tilauskaavakkeella tehtyihin ovh-tilauksiin lisätään 2,90 € postikulut (kotimaan toimitukset). Kun täytät kaavakkeen, teen tilauksesi Arctic Nutritionille ja saat sähköpostiisi maksulinkin tuotteista. Mikäli haluat tuotteet Suomen ulkopuolelle, sovimme yhdessä toimituskuluista.

Arctic Nutrition -tuotteiden marjat ja yrtit kylmäkuivataan ja jauhetaan, jolloin ravintoarvot ja entsyymit säilyvät ja myös arvokkaat siemenöljyt pääsevät imeytymään. Lue lisää Arctic Nutrition yhtiöstä ja tuotteista täältä.

Arctic Nutrition, D-vitamiini ja tyrniArctic Sun

Sisältää mm. 50 mikrogrammaa D3-vitamiinia ja paljon tyrnijauhetta. Tyrnin siemenöljyt auttavat d-vitamiinia imeytymään. Lue tarkemmat tuotetiedot tästä. 100 purutablettia, ovh. 24 €, Kanta-asiakkaat 17 € / 14 € (kymppitilauksessa).

Arctic Nutrition omegaArctic Oils

Hyviä rasvahappoja oikeassa suhteessa. Kalaöljy, tyrnin ja mustaherukan siemenöljyt yhdistettynä antioxidanttisiin rosmariiniin ja ruusunjuureen. Lue tarkemmat tuotetiedot tästä. 100 kapselia, ovh. 38 €, Kanta-asiakkaat 29 € / 26 € (kymppitilauksessa).

Arctic nutrition, spiruliina ja mustikkaExtreme

Kuviattua mustikkaa ja makean veden spiruliinaa.  1 puriste vastaa ravintoarvoiltaan 100g tuoreita kasviksia, marjoja ja hedelmiä. Spiruliina on maailman ravintorikkain kasvi ja mustikka puolestaan kotimaamme ravintopommi.  Makean veden Spirulina Pacifica ei sisällä jodia, joten on turvallinen myös kilpirauhaspotilaille. Lue tarkemmat tuotetiedot tästä. 100 puristepilleriä, ovh. 44 €, Kanta-asiakkaat 32 € /29 € (kymppitilauksessa).

Arctic Nutrition, noni ja puolukkaBooster

Puolukan ja noni-hedelmän kokonaisuus. Sisältää huikean määrän raviontoaineita kehollesi mm. serotoniinin ja melatoniinin rakennusaineita. Tietääkseni ainut tuote maailmassa, jossa nonihedelmä on kylmäkuivatussa ja jauhetussa muodossa. Lue tarkemmat tuotetiedot tästä. Kapselin kuori on kasvipohjainen -> sopii vegaaneille. 60 kapselia, ovh. 44 €, Kanta-asiakkaat 32 € /29 € (kymppitilauksessa).

Arctic nutrition Vital, ternimaito ja mustikkaVital

Mustikkamaito modernimmassa muodossa. Lapin mustikkaa ja Alppilehmien ternimaitoa. Tuotteen laktoosi on pilkottu. Lue tarkemmat tuotetiedot tästä. 100 purutablettia, ovh. 44 €, Kanta-asiakkaat 33 € /30 € (kymppitilauksessa).

arctic nutrition Elixir, 6 marjaa ja 3 yrttiäElixir

Kotimainen vitamiinipommi, jossa on mukana kuutta marjaa ja neljää yrttiä: mustaherukka, tyrnimarja, variksenmarja, puolukka, mustikka ja karpalo sekä nokkonen, ruusunjuuri, väinönputki ja siankärsämö. Lue Arctic Nutrition Elixirin tarkemmat tuotetiedot tästä.  450 ml pullo ovh. 49 €, Kanta-asiakkaat 39 € / 35 € (kymppitilauksessa).

Arctic Nutrition tuotteilla

on elintarvikkeiden status. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 14 %. Annostusta ei saa ylittää. Ravintolisiä ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa ja suojassa kosteudelta. Elixir säilyy 2 kk avaamisen jälkeen jääkaapissa.

Tilauskaavake / yhteydenottolomake

Tee tällä kaavakkeella ovh-tilaus tai kysy vip-kanta-asiakkuudesta tai edustajuudesta.

  Anna myös PUHELINNUMEROSI saapumisilmoitusta varten ja tuotteiden TOIMITUSOSOITE

  Arcitic Sun 100kpl purkki 24 €,

  Arctic Oils 100kpl purkki 38 €,

  Extreme 100kpl purkki 44 €,

  Booster 60kpl purkki 44 €,

  Vital 100kpl purkki 44 €,

  Elixir 450ml pullo 49 €,

  Haastepaketti Arcitic Oils + Extreme + Booster yhteishintaan 126 €,

  Minihaastepaketti Arctic Oils + Extreme 82 €

  Ovh. hinnalla tilaaminen

  on hyvä väylä tutustua Arctic Nutrition tuotteisiin. Jos pidät tuotteista yhtä paljon kuin minä, suosittelen liittymistä vip- kanta-asiakkaaksi, jolloin saat tuotteet edullisemmin.

  Vip-asiakkuus on tarjouksessa 48 € hintaan. Vippinä saat tuotteet kotiisi vuoden ajan valitsemallasi toimitussyklillä 1, 2, tai 3:n kuukauden välein. Vip-asiakkuuden voi kuitenkin milloin tahansa lopettaa ilman, että olisi sitoutunut maksamaan vuoden tuotteita.

  Lue lisää Vip-asiakkuudesta tästä!

  Jos haluat kuulla lisää Arctic Nutrition vip-asiakkuudesta, kanta-asiakkuudesta tai itsenäisenä edustajana toimimisesta, ota yhteyttä yllä olevalla kaavakkeella tai sähköpostitse, niin palaan asiaan hetimiten.